|
Dziękujemy za udostępnienie oryginalnych Dzieł Dziękujemy za udostępnienie oryginalnych Dzieł Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne prace Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne prace Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne Dzieła Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne Dzieła Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne Dzieła Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne Dzieła Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne Dzieła Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne prace Dziękujemy za udostępnienie Oryginalne prace dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki zaudostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł dzięki za udostępnienie oryginalnych Dzieł Dzieki Udostępnij Oryginalne Dzieła Oryginalne Dzieła Dziękujemy za udostępnienie oryginalnych Dzieł Dziękujemy za udostępnienie oryginalnych Dzieł, ktorych wcześniej Nie Nie rozumiałem i ZAWSZE czytałem Posty. I MAM zaktualizowanego dodanego doświadczenia NIE, Teraz rozumiem. W jest każdym razie mozesz ulepszyć 15 Słów I zdobyć Doświadczenie. Aktualizacja wymaga doświadczenia, wiec skopiowałem do zdanie. KIEDY utkniesz, wrócisz. ## NIE zrozumiałem Tego wcześniej I NIE ZAWSZE do czytam. NIE MAM zaktualizowanego i dodanego doświadczenia, teraz rozumiem. W każdym razie, gdy będziesz mógł ulepszyć 15 słów i zdobyć doświadczenie. Zaktualizuj wymaga doświadczenia, więc skopiowałem do zdania. Kiedy utkniesz, wrócisz.
|
|